Pössl Roadcamp R

Roadcamp R

Pössl Roadcamp R

Met zijn lengte van slechts 5,41m, behoort deze Pössl Roadcamp R tot één van de meest compacte mobilhomes VAN. Wat deze versie van zijn klassieke broertje de Pössl Roadcamp onderscheidt, is zijn ruimere badkamer (Raum-bad). Het badkamerconcept waarmee Pössl en Globecar zo bekend zijn geworden, kan je ook in deze versie terugvinden. Hierdoor krijgt u veel badkamer in een zeer compacte mobilhome. Deze Compacte Pössl Roadcamp R is groots door zijn ingenieuze indeling.

Topmerken100%
100%
Ruime badkamer100%
100%
Grote garage100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

Roadcamp R grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,41m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2720 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 2500 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Deze zeer wendbare en meest compacte camper VAN heeft binnenin alle luxe die je van Pössl camper VAN mag verwachten. Van douche, keuken, ijskast, tot warm water. Alles is in de camper VAN erop en eraan én verzekerd van de Duitse kwaliteit en topmerken zoals Dometic, Truma of Seitz.

Achteraan de camper VAN  Pössl Roadcamp R bevindt zich een tweepersoonsbed. Je ligt gezellig bij elkaar met een bed van 1,96m op 1,32m aan hoofdzijde en 1,17m aan beenzijde. Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug en hoef je niet wakker te liggen.

Bovendien is er een mogelijkheid om vooraan aan de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

Wendbaarheid en flexibiliteit zijn met de kleine lengte van de Pössl Roadcamp R optimaal. Voor al diegene die ervan dromen om met hun luxe huisje echt overal te kunnen geraken is de Roadcamp een echte must-have. Van de kleinste straatjes in een pittoresk dorpje tot de hoogste top op een berg, de Pössl Roadcamp R geraakt overal! Bovendien leent deze Pössl Roadcamp R zich perfect voor dagdagelijks gebruik.

Een heerlijke slaapplaats, maar ook een ruime badkamer! Dit laatste is een wens die met deze speciale versie van de Pössl Roadcamp meer dan ingenieus werd waargemaakt. De douche is in het midden van deze camper VAN geplaatst, waardoor de badkamerruimte enorm wordt vergroot. Een kleine VAN betekent dus niet perse een kleine badkamer. In deze compacte camper VAN worden er geen compromissen op de doucheruimte gemaakt. Aan de hand van een luifelsysteem creëer je een heuse douchecabine.

De keuken is uitgebouwd met een Dometic 2-pits gasvuur, een grote spoelbak en heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Een Dometic compressor ijskast van 64l zorgt ervoor dat u in alles omstandigheden uw eten koel kan bewaren. Een klein diepvriesje van 5L houdt zelfs uw geliefde ijsjes koud om ervan te kunnen genieten wanneer jullie maar willen. Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden. Door zijn modulair karakter kan deze compacte VAN perfect gebruikt worden als alledaags vervoermiddel.

Menu